Hívjon, hogy segíthessünk!

Anyagi és szociális segélyakciókkal, gyógyszertámogatással, élelmiszer- és vásárlási utalvánnyal, közüzemi hozzájárulással igyekszünk segíteni mindazoknak, akik mástól nem számíthatnak támogatásra.

 

Az árvízi segítségnyújtások lezárásaként több mint ötszázharminc otthon felújítását végeztük el. Mintegy tízezer önkéntesünk segítségével több mint kétmillió kilogramm élelmiszert osztottunk szét a rászorulóknak. Karácsonykor ötszáz devecseri gyermek mellett minden egyházmegyében több száz rászoruló gyermeket és családot ajándékozunk meg. Ez év decemberében a jószolgálati nagykövetünk védnökségével indított százforintos akció keretében összegyűlt négymillió forinttal magyar diákok a csíksomlyói árvákat segítették.

Ahhoz, hogy munkánkat folytathassuk, és minél több rászorulónak biztosíthassuk akár csak a napi meleg étkezését, nélkülözhetetlen az Ön segítsége! Kérjük, adományával támogassa karitatív szolgálatunkat. Az 1356-os szám hívásával Ön ötszáz forinttal segíti munkánkat.

Aki ötszáz forintnál nagyobb összeget szeretne adományozni, természetesen többször is hívhatja az 1356-os adományvonalat, vagy honlapunk Segítene? menüpontja alatt talál bővebb tájékoztatást a további lehetőségekről.

Hívja Ön is az 1356-ot! Segítsen, hogy segíthessünk!

(KK)

 

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .