Hírek

Kolping Kulturális Akadémia Veszprémben

A nyugat-magyarországi körzeti Kolping-szövetség nyolcadik alkalommal rendezte meg Kolping Kulturális Akadémia címmel hagyományos seregszemléjét a veszprémi Érseki Hittudományi Főiskolán. A papság éve kapcsán Földi István plébános, a badacsonytomaji Kolping-család prézese tartott előadást a szolgálati és királyi papságról. (Toldi Éva.)

Szent Mónika-találkozó Dunaföldváron

A Keresztény Édesanyák Szent Mónika Közösségének országos találkozójára május 29-én, 10.00 órától Dunaföldváron, az ország egyetlen Szent Ilona-templomában kerül sor. A délben kezdődő hálaadó szentmisét Takács Nándor nyugalmazott megyés püspök mutatja be. (Rózsásné Kubányi  Andrea)

Kozma Imre hetvenéves

Kozma Imre, a Betegápoló Irgalmasrend magyarországi vezetője, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnöke június 5-én, délelőtt tizenegy órakor szentmise keretében ad hálát az Élet Urának, hetvenedik születésnapja alkalmából, a Budai Irgalmasrendi Kórház Hild-udvarán. (Szalontai Anikó)

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .