Hírek

A Szentlélek-várás során az elmélkedéseket Alberto Bottari de Castello pápai nuncius, Sergio Tellan, Jánosa Domonkos, Rajk János, Fülöp Ákos, Süllei László, Lak Gábor, Horváth István és Szpisják Péter Pál kapucinus és egyházmegyés világi papok vezetik. A virrasztást az alkalomhoz illő orgona- és hangszeres zenével, imákkal és elcsendesüléssel teszik lelkileg gazdagabbá. Éjfélkor szentmisét mutatnak be. A kapucinusok minden elmélkedni vágyó, a Szentlélek felé fordulni akaró hívőt várnak. Cím: I. ker., Fő u. 32.


Sz. Cs.

Pünkösdi ifjúsági találkozó

A hit lendületet ad! mottóval pünkösdi ifjúsági találkozót tartanak Petőfiszállás–Pálosszentkúton. A május 25. és 26. között zajló „lendületes” program többek között kötetlen beszélgetéseket, fórumot, labdarúgást és egyéb játéklehetőségeket kínál a fiataloknak. A találkozó vendége Lendvai Zoltán János rédicsi plébános lesz, aki „gördeszkás papként” tett szert országos ismertségre.

(Bővebb felvilágosítás a Parázs Pasztorális Központ honlapján olvasható: www.parazsközpont.hu)

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .