Hírek

A Pápai Magyar Intézet új rektora

Két rektori ciklusának lejárta után a Nevelési Kongregáció köszönetnyilvánítás mellett felmentette a Pápai Magyar Intézetben betöltött rektori tisztsége alól Németh László prelátust, aki ezentúl a római Szent István Házat vezeti, és továbbra is betölti az olaszországi magyar főlelkész feladatkörét. Ugyanakkor az Apostoli Szentszék megerősítette Tóth Tamás, a budapesti Apostoli Nunciatúra eddigi titkára kinevezését a Pápai Magyar Intézet élére.
MKPK Titkársága
Fotó: Bókay
Egyházkostoló
Egyházkóstoló címmel beszélgetéssorozat kezdődik az egyháztól távolabb álló érdeklődők számára. Kérdezni, vitatkozni, tanulni, nevelődni lehet a szerda esti találkozókon, melyek 19 órakor kezdődnek (első alkalommal szeptember 28-án) a városmajori torony földszinti szobájában (Budapest XII., Csaba u. 5.). A részvételi szándékot be lehet jelenteni telefonon (212-4656) vagy a helyszínen. A sorozatot különösen is ajánljuk azoknak, akik templomi esküvőt szeretnének, de nem gyakorló keresztények.
Lambert Zoltán
plébános

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .