Hegy – Hittel az egyetemen

„Az évek során folyamatosan nőtt a résztvevők száma. Ez számunkra nagyon jó visszajelzés; igény van a gólyatáborra. Mindannyian megtapasztaltuk, hogy az egyetemi lét teljesen új élethelyzet, ezért fontos nekünk, hogy a leendő szak- és évfolyamtársakat közelebb vigyük egymáshoz. A mottónk – Nem lehet elrejteni a hegyre épült várost (Mt 5,14) – erre a szolgálatra mutat rá: a Hegy (Hittel az egyetemen) közösséget ad; együtt könnyebb az egyetemen is megélni, felvállalni: keresztények vagyunk” – mesélte Mergl Marina, a tábor egyik főszervezője.
„Nagyon szerencsésnek érzem magam, mert kivételes, szerető és ösztönző közeg vesz körül személyes és szakmai életemben is. A tábor számomra egy lehetőség arra, hogy visszaadjak valamit abból, amit én kaptam. Olyan élményt szeretnék nyújtani a gólyáknak, amely alapul szolgál őszinte barátságok, kitartó közösségek, inspiráló szakmai kapcsolatok kialakulására” – számolt be Bodnár Benedek, szintén főszervező a céljairól.
Szeretettel ajánljuk minden érettségizett figyelmébe az augusztus 7–11-ig tartó Hegy-gólyatábort. Bővebb információ Instagramon és Facebookon található, jelentkezni a http://golyatabor.egylelk.com/checkin weboldalon lehet.

P. I.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .