Futva jöttem elibéd…

A 2020-ban esedékes budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus egyik célja, hogy bemutassa a katolikus közösségeket, és csatlakozási lehetőséget kínáljon azoknak, akik Istent keresik. Egy futóverseny jó alkalom a nyilvánosság elé lépésre. A versenyen való szereplés célja, hogy a katolikus közösségek mellett a társadalom szélesebb rétegeihez is eljusson a kongresszus híre.
A NEK futócsapatának tagjai közül a legtöbben április 13-án, a 7 kilométeres távon indulnak, de vannak olyanok is, akik ennél hosszabb távot vállalnak, többek között az április 14-i félmaratont. A csapat bemelegítését a futásra Tóth Márton ötszörös magyar bajnok, válogatott vízilabdázó vállalta.
A NEK és a közösségben való mozgás örömének népszerűsítése mellett a titkárság egy pluszfelajánlást is tett: a csapat tagjai által lefutott kilométereket a rendezvény végén kilogrammokra váltják, és ennek megfelelő mennyiségű gyümölcsöt visznek egy szociális intézménynek.
Ha te is szívesen csatlakoznál a kezdeményezéshez, regisztrálj a versenyre, majd küldd el a jelentkezés visszaigazolását a kepzes@iec2020.hu e-mail-címre. A regisztrációs visszaigazolást elküldő első 52 jelentkező „hivatalosan” is az IEC¬2020 csapat tagja lesz, amit egy kifejezetten erre a rendezvényre készülő futópólóval köszönnek meg neki. Ezenfelül az általa lefutott kilométereket is gyümölcsökre váltják.
Készülj sportosan a NEK-re, április 13-án és 14-én legyen minél több a csapat tagjai által megtett kilométer!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .