Fiatalok tanúságtétele Egerben

Ternyák Csaba érsek idei újévi körlevelében a következőt írta: „Elsősorban azokat a fiatalokat várom, akik középiskolába, főiskolára, egyetemre járnak, vagy akik tagjai egy ifjúsági közösségnek, hogy együtt tegyünk tanúságot Krisztusba vetett hitünkről.” A találkozó 14 órakor regisztrációval és zenés ráhangolódással kezdődik, és körülbelül 21 óráig tart. A programok között szerepel a Páterrock zenekar koncertje, tanúságtételek, érseki szentmise, katekézis, szentségimádás és kérdezz-felelek. Alkalom nyílik a találkozásra férfi és női szerzetesekkel, fiatal lelkipásztorok­kal is.
A csarnok korlátozott befogadóképessége miatt a szervezők a jelentkezéseket csak a regisztráció sorrendjében tudják elfogadni.
Jelentkezni az erre a célra létrehozott és a plakátokon található QR-kód segítségével lehet, vagy a eger.­egy­haz­me­gye. hu­/hirek/hirek-200/efit-re­gisz­tra­cio­ linken keresztül, a regisztrációs űrlap kitöltésével.

Forrás és fotó: Egri Főegyházmegye

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .