Egyre több az érdeklődő

A statisztikai elemzés kimutatása szerint idén jóval nagyobb volt az érdeklődés mind a nappali, mind a levelező tagozatos képzések iránt, mint az elmúlt két évben.

Óvodapedagógus szakra 148 százalékkal többen nyertek felvételt idén, mint tavaly, és 15 százalékkal többen, mint 2012-ben. A szociálpedagógia szak levelező képzésére felvettek száma tíz fővel haladja meg a tavalyit. A legnagyobb mértékben a tanító szakra jelentkezők száma növekedett az elmúlt évekhez képest. A tanító szakra idén felvettek száma 220 százalékkal múlja felül a tavalyi értékeket, és 113 százalékkal több a 2012-es évhez képest.


A főiskolán felsőoktatási szakképzések is indulnak, ezek közül népszerű a csecsemő- és kisgyermeknevelő felsőoktatási szakképzés, amely a nagy érdeklődésnek köszönhetően nappali és levelező tagozaton is hallgatható. Az alapképzésben meghirdetett szakokra: óvodapedagógus, tanító, szociálpedagógia, kántor, valamint a csecsemő- és kisgyermeknevelő felsőoktatási szakképzésre a pótfelvételi eljárás során 2014. augusztus 12-éig lehet jelentkezni. Az alapdiplomával rendelkezők számára meghirdetett szakirányú továbbképzési szakokra 2014. augusztus 26-áig nyújtható be jelentkezés. A pontos tájékoztató megtalálható a főiskola honlapján: http://www. avkf.hu/potfelveteli

S. É.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .