Egyházi lapok és honlapok szerkesztőinek találkozója

Fotó: Lambert Attila

 

Az esemény kivételes módon szerdától péntekig tart. A találkozó szakmai előadásait a Magyar Kurír és az Új Ember munkatársai tartják. A találkozó tervezett programja: Október 3., szerda: A szállás elfoglalása, vacsora, rövid ima, bemutatkozó beszélgetés, kis esti csevej.
Október 4., csütörtök: Reggeli és közös imádság után interaktív előadás Ferenc pápa 2018-as tömegtájékoztatási üzenetéről és az álhírek jelenségéről. Ebéd után előadás az interjú műfajáról, majd gyakorlatok és közös értékelés. Vacsora, majd kis esti csevej.
Október 5., péntek: Reggeli, imádság, reflexió, majd Erdő Péter bíboros, prímás előadása a katolikus médiáról, a kommunikáció helyzetéről, kihívásairól, feladatairól. Ezután beszélgetés a főpásztorral. A program közös ebéddel zárul.
A találkozót a Magyar Katolikus Újságírók Szövetsége támogatja. A program támogatott részvételi díja 10 000 forint/fő, ami magában foglalja a képzés díját, valamint a szállás és az étkezések költségeit. A képzés díja 4000 ­forint/fő (szállás nélkül, étkezéssel 6500 forint/fő).
Jelentkezni a Makúsz honlapján ­(www. ­makusz.hu) található regisztrációs lap elküldésével (sajtoapostol@gmail.com) és a Makúsz számlájára 5000 forint előleg befizetésével lehet. (Számlaszám: OTP 11711034-20812700. A Megjegyzés rovatban, kérjük, tüntessék fel: Sajtóapostolok találkozója. Számlát csak a befizető nevére és címére tudnak kiállítani.)
A képzésnek a Ciszterci Nővérek Regina Mundi Apátsága ad otthont (2030 Érd, Tárnoki út 11.). A szállást szerda délutántól lehet elfoglalni.
A jelentkezés határideje: szeptember 27.

Forrás: Makúsz

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .