Dicsérjük együtt az Urat!

Matt Redmant visszatérő vendégként köszönthetjük hazánkban, többször fellépett már az Ez az a nap! rendezvényein. A brit énekes elmondása szerint nagyon jól érzi magát nálunk, mindig örömmel gondol vissza az itt eltöltött időszakra, és most sem volt kérdés számára, hogy igent mondjon az Ez az a nap! felkérésére. A kétszeres Grammy-díjas dicsőítésvezető húsz éve szolgál zenészként, s hivatása nem csupán a munkáját, hanem az életformáját is jelenti számára. Mára sok egyház himnuszává váltak szenvedélyes dalai, amelyek nemcsak kifejezik a világ bármely táján élő emberek érzéseit, de egyfajta kapocsként fogják össze őket. A Matt Redman által írt szerzemények, amelyek legtöbbször konferenciákon, turnékon és gyülekezeti alkalmakon csendülnek fel, rávilágítanak a reményre, a szeretetre és a hitre, s az élet értékes oldalát mutatják be. A különlegesen inspiráló zenész szeptember végén adta ki Your Grace Finds Me című legújabb lemezét, melyen élő felvételek találhatóak. A hatás most sem marad el, s október 12-én egy szívmelengető fellépésen találkozhatunk élőben is a legfrissebb Matt-szerzeményekkel.


 

Martin Smith (képünkön) a négy éve feloszlott, világszerte kedvelt Delirous? frontembereként vált ismertté, és nőtte ki magát világhírű zenésszé, dalszerzővé. A fiatalos énekes-dalszerző néhány év kihagyás után újra visszatért az aktív dalíráshoz és a zenéléshez, szólókarrierje tavaly indult útjára. A példamutató családapa legfrissebb dalaiban énekel változásokról, a nagy visszatérésről, az elmúlt évek nehézségeiről és örömeiről, valamint a végtelen ke- gyelemről, amelyet mindennap megél Istennek köszönhetően. Ezen az októberi estén a tehetséges zenész felfrissült szolgálatának részeként a közönség élőben is hallhatja Martin legfrissebb dalait, melyek a turné címét is adó God’s Great Dance Floor albumán jelentek meg. Ezenkívül néhány exkluzív szerzemény is helyet kap Martin repertoárjában a szeptemberben megjelent God’s Great Dance Floor Step 02-ról.

Azok, akik az ősz közepén ellátogatnak a Körcsarnokba, egy rendkívüli esemény részeseivé válhatnak. Egy különleges este lesz ez a megfáradtaknak, a csüggedőknek, az örömtől áradóknak, a bizakodóknak, és neked is, mert általad lesz teljes ez az este! Martin Smith és Matt Redman szívből jövő dalaival készül dicsőíteni Istent, s a dicsőítés a te hangod és szíved által válik még hangosabbá és erősebbé. A God’s Great Dance Floor egy olyan tánclépésről szól, amely visszavezet az Atyához és az igazi otthonodhoz, az öröm forrásához. Légy részese ennek a pillanatnak, és gyere el október 12-én Budapestre, a Körcsarnokba! Hidd el, nem fogod megbánni! További tájékoztatás a szervezők honlapján és Facebook-oldalán: fa ce book. com/ezazanap.hu.

Addig is hallgasd az Ez az a nap! rádiót online a www. – ezazanap.hu oldalon, ahol a nap huszonnégy órájában szólnak Istent dicsőítő dalok! Kapcsolódj be te is! (x)

 

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .