Bemutatkozik az Élő kövek könyvesbolt

Noha 2012 júniusa óta a Lapides Viventes Kft. irányítja és támogatja a keresztény könyv- és kegytárgyboltot, a szemlélet nem változott. A tulajdonosok és munkatársaik vallják: A keresztény ember számára legalább annyira fontos a lélek, mint a fizikai lét, legyen szó a képeskönyveket böngésző, Jézussal először találkozó kisgyerekről, vagy a komoly teológiai műveltséggel bíró felnőtt olvasóról.


A történelmi belváros szívében található könyvesbolt választéka átfogja a legfontosabb keresztény kiadók kínálatát, hogy korosztálytól függetlenül bárki találhasson érdeklődésének megfelelő olvasmányt. Gondos igényességgel összeválogatott, minőségi irodalmat találunk a polcokon, a témakörök változatossága pedig lenyűgöző. Vallástörténeti munkák és verseskötetek, tanúságtételek és családpszichológiai művek, elmélkedések és képes gyerekkönyvek várják a betűre éhes olvasóikat.

 

 

A Fórum pizzériával szemben található igényes és ízléses könyvesboltban Németh Zsuzsanna és Zákányi Éva fogadja a vásárlókat, hétfőtől péntekig 9-től 17 óráig, szombaton 9-től 13 óráig. Az üzlet telefonszáma: 06/99-505-860, e-mail címe: elokovekkonyvesbolt@gmail.com.

 

Azok, akik a személyes vásárlás helyett szeretnének interneten hozzájutni a könyvekhez és kegytárgyakhoz, mostantól megtehetik. A weboldal címe: www.keresztenykonyv.hu.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .