Balatonbogláron táboroztak a kaposvári papnövendékek

Az egyházmegye nyaralójában megrendezett hagyományos táborban részt vett Varga László kaposvári megyéspüspök és Sándor László, az egyházmegye hivatásreferense is. A táborban látogatást tett Tomanek Péter esperes, püspöki irodaigazgató.
Az első nap esti programjaként a résztvevők különleges élménybeszámolót hallgathattak meg, amelyet az egyik kispap tartott Pápua Új-Guineában szerzett missziós tapasztalatairól.
A második napon a papnövendékek Miklósiba kirándultak, ahol meglátogatták a tizenegy Somogy megyei település lelkipásztori ellátásával foglalkozó társulást, a Szent János Apostolról és Remete Szent Pálról Nevezett Közösséget, majd beszélgetésre invitálták a papi hivatás iránt érdeklődő fiatalokat.
A zárónapon, augusztus 28-án fiatal papok látogattak el a táborba, akik a szellemi harcról, illetve a gonosz általi manipulációkról beszélgettek a papnövendékekkel és a főpásztorral.

Forrás és fotó: Kaposvári Egyházmegye

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .