Amit alkottam, jó

A tárlat a tervek szerint április 12. és május 28. között lesz látogatható. A megnyitó a Belvárosi csend rendezvénysorozat részeként rendezendő Jezsuita sziget programsorozat kiemelt eseménye lesz.
Napjainkban sokak problémája az identitás kérdése, az emberségünkből, imago Dei mivoltunkból fakadó nagyszerű hivatás. A Párbeszéd Háza 2019-ben mindenféle tevékenységével az emberek megerősítését kívánja szolgálni e téren. A kiállítás is ennek a része. A beérkező alkotások kiválogatásában a zsűrit is ez a cél vezérli.
Olyan alkotásokat várunk, amelyek tükrözik az Egy ezer arcát, világunkat mint ezerarcú csodát. Olyan új alkotásokat várunk, amelyek láttatják a szépet a szép által, amelyek valami eredetit, páratlant és pótolhatatlant hoznak létre, hasonlót ahhoz, akik mi, emberek vagyunk, a Titok megismételhetetlen másai.
Az alkotásokról jó minőségű, nagy felbontású (300 dpi) fotót (háromdimenziós alkotásokról két-három fotót) kérünk elküldeni egy rövid leírással együtt a kiallitas@par­be­szedhaza. hu e-mail-címre. Egy alkotó legfeljebb három alkotással pályázhat. Az alkotások mérete bármilyen irányban maximum két méter lehet. A rövid leírás tartalmazza a művel kapcsolatos főbb információkat, amelyek segítik az alkotás zsűrizését. Kérjük, hogy az e-mail tartalmazza a szerző teljes nevét és telefonos elérhetőségét is, illetve egy néhány mondatos bemutatkozást. Fontos, hogy az alkotások kiállításra alkalmasak (pl. felfüggeszthetők) legyenek.

A fotók beküldési határideje: március 25., hétfő, 12 óra.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .