Áldás a motorosoknak
Fotó: Ribáry Zoltán

– A nyitás jegyében adtunk helyet a motorostalálkozónak, mert a Hétkápolna területe a vallási események mellett nagyszerű környezete lehet különböző rendezvényeknek. Az első tapasztalatok biztatóak. A mostani motorostalálkozó is nagyon kulturált volt, a hely szellemisége érezhetően meghatározta a rendezvény hangulatát. A szervezők gondoskodtak az igénybe vett területen a már igencsak megnőtt gaz lekaszálásáról, ez más programok esetében is így szokás, és nagy segítséget jelent, hiszen igen kiterjedt térségről van szó, amelynek a rendben tartása nehéz feladat – mondta a találkozóval kapcsolatban Sztankó Attila plébános.
A kétnapos rendezvény első napjának kiemelkedő programja volt a motorosok és járműveik megáldása, amelyre a székesegyház előtti Konstantin téren sorakozott fel a több száz résztvevő (képünkön), miután végigkígyóztak a történelmi belvároson.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..