Ajándékküldés fogvatartottaknak

 

A csomagküldésre jelentkezni ugyanezen a címen lehet. További elérhetőségeink: www. mecses.info; e-mail: info@mecses.info; telefon: +36-30/708-3317.

Jelentkezés után megküldjük a fogvatartott nevét és címét, egy tájékoztatót a csomag lehetséges tartalmáról, illetve a tiltott tárgyakról, valamint a csomagküldő-engedélyt. Kérjük, a küldendők közé tegyenek egy névre szóló levélkét is, például ilyen vagy ehhez hasonló szöveggel: „Kedves István! Szeretettel imádkozunk Önért szenteste.”


 

Azok, akik nem tudnak részt venni a csomagküldésben, de szívesen segítenek, eljuttathatják hozzánk anyagi hozzájárulásukat is weboldalunkon keresztül, vagy közvetlenül a bankszámlaszámunkra történő átutalással: 11735005-20351858-00000000 (OTP Bank).

A mai gazdasági helyzetben tudjuk, mit jelent a hozzájárulásuk. Akkor adni, amikor mi magunk is nehézségekkel küzdünk, ez az igazi tevékeny szeretet. Köszönjük áldozatos támogatásukat!

Mécses Szeretetszolgálat

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .