A testvériség hídjai

A fiatalok nagyszabású, nemzetközi összejövetelén, amelyet augusztus 31-e és szeptember 2-a között rendeznek meg, a legkülönfélébb nemzetiségű, vallású és kultúrájú fiatalok találkoznak. Egységesebb és szolidárisabb világ építése a céljuk, és ez mindennapjaik törekvése, társadalmi tevékenységük mozgatórugója is. A rendezvény mottója a Let’s bridge (építsünk hidakat).Az esemény alkalmat ad a találkozásra, a tapasztalatcserére, valamint a közös gondolkodásra a gazdaság és a művészet világáról, szociális problémákról és a vallásközi párbeszédről, de főként meghívást jelent arra, hogy a testvériség hídjait építsük.

A megnyitón Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes köszöntőt fog mondani. A fő helyszín a Budapest Sportaréna lesz, de a főváros több pontján rendeznek programokat a három nap alatt. Bővebb tudnivalók a www.genfest.org folyamatosan bővülő honlapján található. Jelentkezni a www.fokolare.hu/genfest linken lehet.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .