A férfi vízilabda-válogatott

Azonban olyan háromszoros olimpiai bajnokok, mint Benedek Tibor, Molnár Tamás vagy az azóta már visszatért Kásás, Biros, illetve Kiss Gergő pótlása nem ígérkezett egyszerű feladatnak. A 2009-es római vb-n lehetett elkezdeni az „öregek” helyettesítését. Kemény Dénes ki is jelentette, hogy ez az év a kísérletezések esztendeje lesz, így nem meglepő, hogy a magyar szurkoló számára csalódást keltő, ötödik pozícióban zártak a fiúk.Rá két évre a sanghaji seregszemlén az olimpiai kvalifikáció megszerzése volt az elsődleges cél, de persze mindenki éremről beszélt. Mégis, a „szerbfóbiának” is titulált jelenség miatt az elődöntőben elvéreztünk, és végül a bronzmecscsen is alulmaradtunk. A londoni repülőjegy azért meglett.

Idén januárban, az eindhoveni Eb-n a döntő kapujában ismét elbuktunk, így maradt utolsó szalmaszálként a bronzmeccs, ahol végül parádés 6-1-es utolsó negyeddel vertük meg a vb-címvédő olaszokat, így végül érmet akasztottak legjobbjaink nyakába.
Kemény Dénes csapatának most is az olimpiai arany a célja. Hogy ez csakugyan megvalósítható-e? Ha azt nézzük, hogy a fiúk az elmúlt négy évben mindent Londonért áldoztak fel, bízhatunk benne, hogy a nagy munkának meglesz a csillogó eredménye

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .