A börtönmissziós hét imaszándékai

Április 14., hétfő – A helyreállító igazságszolgáltatás napja + Hogy az igazság kegyelemmel teljes legyen. + Hogy olyan törvényeket hozzanak, amelyek segítik a bűnözők megtérését és társadalmi beilleszkedését. + A bírákért, hogy munkájukat igazság és könyörületesség vezérelje.
április 15., kedd – Az áldozatok napja + Hogy az áldozatok vigasztalást találjanak az Úrban. + Hogy megtanuljunk irgalmasok lenni azokkal, akik megbántotta.
április 16., szerda – A szabadultak napja + Hogy megtalálják helyüket a közösségben. + Hogy családjukban és a társadalomban megértésre találjanak. + Hogy képesek legyenek ellenállni a kísértésnek.
április 17., csütörtök – A büntetés-végrehajtás napja + A börtönparancsnokokért és családjukért, hogy megbecsüljék őket. + A börtönökben dolgozókért, hogy irgalommal végezzék munkájukat, és bátorítva és reményt adva cselekedjenek hivatásuk gyakorlása közben.
április 18., péntek – A börtönben lévők családjának napja. + Az elítéltek családjáért, hogy szebb jövőjük legyen. + Hogy a távollét megerősítse őket szeretetükben, és támogassák egymást. + Az otthon maradt családért, hogy irgalmat találjanak az Úrban, és türelemmel viseljék azt a megpróbáltatást, hogy hozzátartozójuk távol van.
április 19., szombat – A börtönlelkészek, missziósok napja + A börtönlelkészekért és önkéntesekért, hogy az Úr adjon erőt, kitartást és türelmet munkájukhoz. + Hogy a fegyőrök és az elítéltek is segítséget kapjanak a börtönlelkészektől és missziósoktól.
április 20., vasárnap – A megbékélés napja + Hogy a fogvatartottak a kereszthez jöjjenek, ahhoz a helyhez, ahol a szeretet és igazság találkoznak + Hogy a fogvatartottak megbékéljenek áldozataikkal, családjukkal és a közösségekkel.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .