Újabb kirándulásról álmodunk

Aztán jött az eső, a realitás: szemben úszni az árral, a tendenciával – a nyomtatott sajtó példányszámának csökkenésével – a megfeszített erő, a minőségi írások ellenére sem lehet. Szembesülve a kialakult helyzettel, bennem is visszhangzik a kérdés: Ki érti Isten titkos útjait! /Kedvenceit miért ríkatja itt?
Mint a Magyar Kurír vezetőjének be kell látnom, hogy az az eső, amely itt sírást okoz, egy másik helyen, az online katolikus médiában a vetés szomját oltja.
Mégis, itt ezen újság hasábjain is: újabb kirándulásról álmodunk. Megköszönve a kedves Olvasó hűségét, a terheket nem szeretnénk még nehezebbé tenni, ezért nem az áremelés, hanem – akármennyire fájó – a lapterjedelem csökkenése mellett döntöttünk. Amit ígérni tudunk, az nem kevesebb, mint hogy munkánkat az Önök, Isten és egyházunk ügyének szolgálatában folytatjuk. Hogy ehhez kiviruljon a botunk, kérjük a tisztelt Olvasó megértését és hűségét.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .