Te Deum

Miközben a ballagó nyolcadikosok átadták az iskola zászlaját a következő évfolyam tanulóinak, visszaemlékeztek tanulmányaik első időszakára is. Az elmúlt években sokat fejlődött, bővült, gazdagodott iskolájuk. Amikor az új évezred első ballagó osztályai elbúcsúznak az alma matertől, a nyomaikba lépő elsősöket már korszerű sportudvar, játszótér, színvonalas szaktantermek, a napköziseket modern melegítő konyha és ebédlő várja.
Az iskolában dolgozó pedagógusok magas színvonalú szakmai munkáját dicséri, hogy a tanulmányi felmérések szerint, eredményességükben a város összes általános iskoláját megelőzték, sőt, bizonyos értékekben megközelítették a nyolcosztályos gimnáziumok országos átlagát.
A Marianumban a tanulás érték, s ezt a szemléletet viszik tovább a ballagó nyolcadikosok is, akik valamennyien – különböző középfokú oktatási intézményekben – tovább folytatják tanulmányaikat.
Az iskola püspöki biztosa, Hajdú Ferenc plébános a hálaadó szentmisén a zsoltáros szavaival bocsátotta nyári szabadságra a tanulókat: „Pihentében is megáldja az Úr, akit szeret.”

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .