Szoftvercsomagot adományoztak a máltaiaknak

Mindenki számára magától értetődő, hogy a karitatív szervezetek az összegyűjtött adományokból támogatják a rászorulókat. Arra azonban már csak kevesen gondolnak, hogy a karitatív szervezetek működése önmagában is jelentős erőforrásokat igényel. A segélyszervezetek tevékenységét közelebbről ismerők tudják, hogy a mindennapos munkavégzéshez nyújtott támogatás éppen olyan fontos és hasznos segítség, mint a többi adomány, hiszen azok, akik közvetlenül a szervezet működését támogatják, közvetetten hozzájárulnak a szervezet valamennyi segítőjének munkájához is.


A Vision-Software Kft. nemrégiben ötmillió forint értékű ügyviteli szoftverlicencet és szolgáltatást adományozott az idén huszonöt éves és immár több mint kétszáz intézményt fenntartó Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak. Az Octopus 8 ERP rendszert a karitatív szervezet egyedi igényeihez fejlesztették, és segítségével nemcsak a központ, hanem a szervezet valamennyi telephelyének adománykezelése és teljes ügyvitelének menedzselése megoldható.

Az adomány jelképes átadásakor Győri-Dani Lajos, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat ügyvezető alelnöke elmondta, hogy a szervezet már öt éve a Vision-Software Kft. Octopus 8 ERP rendszerét használja. A mostani adományozásnak köszönhetően az időközben számos intézménnyel bővült szeretetszolgálat könyvelése és ügyvitele modern és hatékony rendszerben működik. Villers Péter, a Vision-Software Kft. cégvezetője az adomány átadásán hangsúlyozta, hogy bár a két szervezetnek mások a gyökerei és más közegben működnek, mégis ugyanazokat az értékeket követik, hiszen mindkettőnél az ember áll a középpontban.

A mostani adományozást megelőzően a Vision-Software munkatársai önkéntesként is segítették a szeretetszolgálat munkáját. Tavaly nyáron például a Halomi úti intézmény környezetének rendezésében vállaltak szerepet, és közös adománygyűjtésbe kezdtek a zuglói családok átmeneti otthona számára.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .