Szent Erzsébet kenyere

Szent Erzsébet ünnepére a pékség új terméket – egy kétszázötven gramm súlyú Szent Erzsébet- kenyeret – fejleszt és vezet be piacára. Minden eladott termék fogyasztói árából tíz forint adománynak minősül, és a Katolikus Karitász számlájára kerül. A cél először is az, hogy minőségi termékkel tegyék eredményessé a programot, másodszor, hogy a kenyér megvásárlásán keresztül lehetőséget biztosítsanak az utca emberének a rászorulók támogatására, harmadszor pedig az, hogy a Katolikus Karitász átlátható és erkölcsileg megkérdőjelezhetetlen újraelosztó szerepe garanciát jelentsen arra, hogy a vásárló jótékonyságra szánt pénze valóban az éhező gyermekek megsegítését szolgálja.

A program november 23-án indul. Kérjük a kedves olvasót, hogy a Szent Erzsébet-kenyeret keresse a Lipóti Pékség mintaboltjaiban, és a termék megvásárlásával támogassa a Katolikus Karitászt és az éhező gyermekeket.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .