Székesfehérvári fényüzenetek

Az idei adventben nemcsak a székesfehérvári püspökség udvara öltözik ünneplőbe, hanem a homlokzata is. Minden hétköznap és hétvégén délután négy és este tíz óra között a városi díszkivilágítás részeként adventi fényüzenetek lesznek láthatók. Az üzenetek hétről hétre az adott liturgikus szövegeknek megfelelően változnak majd. A bizalom, a vigasztalás, az öröm és a remény szavait olvashatják majd az arra járók.

A püspökség adventi udvari rendezvényeinek idén lesz egy másik meglepetése is. Lehetőség nyílik arra, hogy Székesfehérvár lakói fényüzenettel köszöntsék szeretteiket, közösségeiket vagy akár az egész várost. Ezek a mondatok december 21-én, este hat és tíz óra között lesznek láthatók a püspöki palota homlokzatán.

Akik szeretnének élni ezzel a lehetőséggel, azok november 24-e és december 15-e között küldhetik el legfeljebb százhatvan karakteres jókívánságukat, amely tizenkét másodpercig lesz olvasható. A szövegeket a szfvar.katolikus.hu/jokivansag portálra lehet eljuttatni, ahol ezer üzenetet tudnak fogadni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..