Szakcsi Lakatos is segíti az autizmussal élőket

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a ferencesek engem kértek fel erre a szép feladatra” – mondta a Nemzet Művésze elismeréssel is kitüntetett jazz-zongorista, zeneszerző. A műsorban hallhatjuk Horváth Ádám operaénekest, illetve Vörös Szilviát, a Marton Éva-énekverseny idei győztesét.


A klasszikus előadók mellett színpadra áll Zséda, aki a pop műfaj talán legnagyobb hazai sztárja, de otthonosan mozog a jazz világában is, valamint Szőke Nikoletta, aki az egyik legjobb hazai jazz-énekesnő. „Rajtuk kívül ott lesz még a Zeneakadémián egy őrült jazzzongorista – aki én lennék –, illetve egy kiváló bőgős és egy nagyszerű dobos, Orbán György és Balázs Elemér. Mi kísérjük az énekeseket, valamint jómagam Bernstein- és Gershwin-művekből készült zongoraparafrázisokat is játszom majd” – mondta el Szakcsi Lakatos Béla.

A rangos művész hisz az transzcendens értékekben és a szeretet fontosságában. Mint mondta: „Ha hiszel az ima erejében, imádkozz azért, hogy az emberek találják meg magukban a változásokhoz szükséges erőt. Olyan világban élünk, amelyben minden villámgyorsan változik: az éghajlat, az életünk körülményei, a technológiák. Egyetlen dolog változatlan: a szeretet.”

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .