Ránk számíthat Európa

Az sem rokonszenves, hogy a nagyvállalatok érdekei szerint tartanak valamit demokratikusnak. Értékek helyett érdekeket érvényesítenek. És még mennyi vád éri az uniót!

És mennyi az ellentmondás, a tájékozatlanság! Európai Parlament – kormányzati hatáskör nélkül, következésképp kormánypártok és ellenzéki pártok nélkül. Miközben az ugyancsak választott kormányfők és a miniszterek tanácsa dönt a felmerülő kérdésekről.


Mi remélhetőleg a magyar szavazók 28,92 százalékához tartozunk, azokhoz, akik annyit megértettek, hogy nemcsak gazdaságilag jelent segítséget az unió, amennyiben az országnak nemzeti érdekeinket sikeresen védő vezetése van, hanem a keresztény értékrend érvényesítése szempontjából is. Mert a most megválasztott képviselőink többsége arra figyelmeztetheti az uniós intézményeket, amit a választások éjszakáján tizenkét képviselő lelkére kötött Orbán Viktor miniszterelnök: „Nem szabad olyan útra tévedni, amely ellentétes közös kultúránkkal és az európai keresztény civilizáció közös értékeivel.”

Ránk számíthat Európa, ahol ezeregyszáz éve otthonra találtunk, és mi is számítunk az Európai Unióra, amelynek tárgyaló, vitatkozó, de becsületes tagjai kívánunk maradni. A keresztény európai örökség szellemében bízva.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .