Örüljetek az Úrban szüntelenül!

Kereszténynek lenni öröm! Így érzed? Így élsz? Örömünk közösséget teremtő, tartós, mély öröm, amely abból fakad, hogy megengedjük, hogy Isten közel lépjen hozzánk – akkor is, ha valami jó dolgot élsz át, de akkor is, ha épp nehéz élethelyzetben vagy. Farkas László (Laci atya) a találkozó főelőadója így fogalmaz a Nagymarosi Levélben: „Ettől kezdve még a fájdalom is esély arra, hogy felismerd és átöleld abban a megfeszített Jézust. Minden attól függ, mire figyelsz: a közeledő Úrra vagy önmagadra, veszteségeidre.”
A május 12-i Nagymarosi Ifjúsági Találkozó ez alkalommal is közös reggeli napindítóval kezdődik a nagymarosi plébániakertben. A főelőadást követően az őszi találkozóhoz hasonlóan tavasszal is számos kisebb létszámú lelkiségi műhely várja az érdeklődőket a délután folyamán. Különféle szerzetesközösségek, lelkiségi mozgalmak tagjait hívtuk, hogy ezeken a workshopokon segítsenek nektek megtalálni az imádságban az utat örömünk forrásához, Jézus Krisztushoz.

Forrás és fotó: Nagymarosi Ifjúsági Találkozó

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .