Nagyvilág

A Szentatya hangsúlyozta, hogy „az erős család az egészséges társadalom legfontosabb, pótolhatatlan alapsejtje”. A pápa a rászorulók hatékonyabb segítését is sürgette. Az ifjúság szexuális nevelésével kapcsolatban XVI. Benedek a következőket mondta: „Amikor az egyház tilalmaz, valójában igent mond az életre, a kölcsönös önátadás igazságában megélt szerelemre, arra a szerelemre, amely nyitott az életre és nem zárkózik páros önzésbe.”

VIS

Zoogle: a katolikus közösségi portál

Új katolikus közösségi portál indult Zoogle néven. A népszerű magyar iwiwhez és az amerikai, de nemzetközileg használt Facebookhoz hasonló oldalnak nemrég indították el a Béta-verzióját. A Zoogle-on, mint általában a közösségi portálokon, a kapcsolatépítés és -tartás mellett lehetőség nyílik blogok és filmkritikák közzétételére, olvasására is. Ma már az egyszerű internetes portáloknál is hatékonyabbak és egyre népszerűbbek az említett „webkettes” szolgáltatások, amelyeknél reagálni is lehet a cikkekre, valamint kapcsolatot építeni másokkal, vagy saját anyagokat közzétenni.

CNA  

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .