Megújult az MKPK honlapja

Az átalakult Menüsorban megtalálható többek között az egyházmegyék térképe, a Katolikus Egyház felépítése, A Katolikus Egyház Katekizmusa, zsolozsmaolvasó, miserend, a plébániai honlapok elérhetősége, valamint az Egyház és a társadalom kapcsolatáról is olvashatnak a látogatók. A Tevékenységeink menüpont alatt a szociális és az oktatási intézményeink listáját érhetik el, valamint a katolikus sajtó világában is segítünk eligazodni.
Új szolgáltatásként a honlap jobb felső sarkában jelent meg az úgynevezett „hamburgermenüként” használt Főmenü, ahol a fontosabb tartalmakat egyszerűbben érheti el a látogató.
Megújult külsővel várjuk az Eseménynaptár böngészőit is, akik érdeklődési körük szerint szűkíthetik a keresést a programok között.
Újdonság a honlap színeinek a liturgikus év színeihez igazodása: a zöld (évközi idő), arany (karácsony és húsvét) és lila (advent és nagyböjt) mellett a vértanúk és egyéb ünnepek alkalmával a piros szín jelenik meg.
Várjuk korábbi és új látogatóinkat a megújult https://katolikus.hu honlapon.

Forrás és fotó: MKPK Sajtószolgálat

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .