Megújult a szeminárium honlapja

„Szemináriumunk életében az elmúlt hónapok során jelentős változások történtek – írja köszöntőjében Kovács Zoltán, az intézmény rektora. – Tudjuk: minden évben érkeznek új elsősök, és kirepülnek, pappá szentelődnek a végzős növendékek. Az ilyen megszokott mozgások mellett azonban most több az újdonság. Hogy csak néhány példát említsek: két új elöljáróval kezdődött a tanév, és az elmúlt évekhez képest jó néhány új dolgot is tapasztalhatunk mind a ház életében, mind az együtt töltött idők eseményeiben, mind a főiskolán tanító tanárok személyi összetételében. Ezért már nagyon is időszerűvé vált, hogy honlapunk megújult tartalmat nyerjen.”
A honlapra látogatók megismerkedhetnek a szeminárium tanáraival, munkatársaival és növendékeivel, valamint betekintést kaphatnak az intézmény mindennapjaiba. Az intézet történetét képekkel gazdagon illusztrált írás mutatja be. A megújult honlap a hivatástisztázásban is igyekszik segítséget nyújtani: számos lehetőséget kínál a papi hivatás iránt érdeklődőknek.

Forrás és fotó: Érseki Papnevelő Intézet

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .