Keresztény gólyatábor – 2013

A Duna-parti városban szervezett programsorozat ezúttal is nagyszerű élményeket kínál. Lesznek kötetlen beszélgetések, játékos vetélkedők, előadások – olyan meghívottakkal, mint például Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát vagy Becker Gábor, a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karának dékánja. Az első estén a Keresztmetszet zenekar ad koncertet. De lesz sok egyéb érdekes program is, amelyek miatt mindenképpen érdemes részt venni a rendezvényen. A tábor fővédnökeként Pákozdi István budapesti római katolikus egyetemi lelkész tart záró szentmisét a szatmári irgalmasnővérek kápolnájában. A szertartás lelki útravalóul szolgálhat nemcsak a gólyák, de a szervezők számára is.


A mindennapok kihívásai között időnként nehéz megmaradni kereszténynek. Ez a tábor azonban lehetőséget ad arra, hogy az itt kötött barátságok, az újonnan megalakuló kisközösségek erőt adjanak a hétköznapokban, és megerősítsék a fiatalokat abban, hogy érdemes bízni a Jóistenben, szeretni testvéreinket, megélni hitünket.

További tájékoztatás és érdekességek találhatók a táborról a HEGY Facebook-oldalán: www.facebook.com/ HittelAzEgyetemen.
A honlapon keresztül a jelentkezésre is lehetőség van: www.golyatabor.egylelk.com/ jelentkezes

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .