Kedvezményes jelentkezés a HungaRióra

 

A Rio de Janeiró-i Ifjúsági Világtalálkozóval párhuzamosan megrendezett nemzeti katolikus ifjúsági találkozó a püspöki katekéziseken és szentmiséken túl kulturális programokkal, különféle műhelyekkel, táncházakkal, közös imádságokkal, koncertekkel és fesztivállal várja a Pécsre látogató tizenhat és harmincöt év közötti résztvevőket. A HungaRióra érkező fiatalok bekapcsolódhatnak a Rio de Janeiró-i eseményekbe, ezáltal is megtapasztalva az ifjúsági világtalálkozók élményét, lelkületét.

A HungaRiót a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Ifjúsági Bizottsága szervezi a Pécsi egyházmegyével együttműködve. A találkozóra nemcsak Magyarországról, hanem a határon túlról is várnak fiatalokat. A nehezebb anyagi körülmények között élő határon túli magyar fiatalok részvételének támogatására a szervezők szolidaritási alapot nyitottak.


 

A találkozó szervezői június 15-éig meghosszabbították a kedvezményes jelentkezés határidejét. Azok a fiatalok, akik eddig az időpontig regisztrálnak az eseményre, kedvező feltételekkel vehetnek részt a programokon. A későbbiekben a részvétel költségei emelkednek.

A szervezők önkéntesek jelentkezését is várják, akik a találkozó szervezésében és lebonyolításában szívesen segédkeznének.

További tudnivalók a HungaRióról: www.hungario2013.hu, www.facebook.com/ ifjusagi.talalkozo

Az MKPK Ifjúsági Bizottsága

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .