Kedves Olvasóink!

A kérdés itt a politika világába vezetne, de ha az adónk többi kilencvennyolc százalékát nem is tudjuk nyomon követni, két kis töredékéről szerencsére magunk dönthetünk. Oly módon is felfoghatjuk ezt, hogy munkánkkal támogatjuk a megajándékozott intézmény tevékenységét, hiszen adónk a mindennapi munkánkból származó jövedelmünkből keletkezik, tehát nemcsak százalékot, összeget és puszta számokat kell ilyenkor felajánlanunk, hanem a szorgalmunk, fáradozásunk és kreativitásunk egy részét.

 

Mi, katolikusok régóta adakozunk egyházunknak, hogy az Örömhír terjesztésének biztosabb anyagi alapja legyen, működhessenek templomaink, papjaink, katolikus iskoláink, kórházaink, szeretetszolgálataink. Ez a jótékonyság a katolikus emberek lelki életének mindig is része volt. Ugyanilyen fontos a katolikus sajtó támogatása is, hiszen ezen keresztül válik sokak számára láthatóvá egyházunk tevékenysége. S így azok számára is elérhető lesz az Új Ember, akik anyagi okok miatt hetente nem tudják megvásárolni.

 

Ezért kérem kedves Olvasóinkat, hogy adóbevallásuk kitöltésekor gondoljanak arra, hogy mennyit segíthetnek munkájukkal, és rendelkező nyilatkozatukon támogassák a Magyar Katolikus Egyházat és az Új Ember Római Katolikus Alapítvány (utóbbi adatai lapunk 3. oldalán) működését. Az adószámokat megtalálják lapunkban.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..