II. János Pál közbenjárására meggyógyult

„Hazatérve halálfélelem lett úrrá rajtam. Annyira szomorú volt látni, ahogyan a gyerekeim az ágyam mellett megállva néztek, ahogyan a férjem igyekezett összeszedni magát, ahogy esténként megfogta a kezemet, és keresztet vetett” – mondta el az asszony egy sajtótájékoztatón.


„Miután megnéztem II. János Pál boldoggá avatását a televízióban, elaludtam – folytatta. – Arra ébredtem, hogy egy hang azt mondja: »Kelj fel!«” A hang a tévé tetején heverő újságok felől jött. „A szobában nem volt senki, de az egyik folyóirat címlapján ott volt II. János Pál fényképe, amely akkor jelent meg, pápaságának emlékére. Ott feküdt előttem a kép, és újra hallottam a hangot: »Kelj fel! «. Ránéztem a pápa képére, láttam a kitárt karjait, és egy hangot hallottam: »Ne félj!«. Azt feleltem: »Igen, Uram! «, és tudtam, hogy meggyógyultam” – tette hozzá könnyek között.

Floribeth Mora kezelőorvosa, Alejandro Vargas a Reuters hírügynökségnek elmondta: „Különösnek, sőt hihetetlennek találtuk, hogy novemberre semmiféle nyoma nem volt az agyában annak, hogy ott valaha aneurizma volt. Ilyet még nem láttam pályafutásom során.”

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .