Hívjon meg egy szegényt karácsonyi ebédre!

Az ebédhez üdítőt, kávét, gyümölcsöt, édességet, süteményt várnak, továbbá illatszereket, édességet, kávét, képes és falinaptárt, levélpapírt, tollat, szalvétát, díszdobozt, törülközőt, borotvát-borotvahabot, kesztyűt, sapkát, sálat, kendőt, hálózsákot, zoknit, takarót, zseblámpát, kisrádiót fogadnának szívesen a rászoruló testvérek megajándékozására.

Személyes segítségre is számítanak az idősek szállításában, az ebéd előkészítésében, a felszolgálásban, ajándékcsomagolásban.

Aki vendégül akar látni egy szegényt, 3000 forint hozzájárulást fizethet. Egy fagy ellen védő hálózsák ára mintegy 5000 forint. A pénzbeli adományokat a Kultúra és Segélyegylet Alapítvány 12001008-00110054-00100004 (Raiffeisen Bank Rt.) számlaszámra várják.

A karácsonyi ebéd helyszíne és időpontja: Avilai Szent Teréz-templom (1065 Budapest, Pethő Sándor u. 2. – Nagymező utca), 2011. december 25., vasárnap; 12 órakor Székely János segédpüspök szentmisét mutat be, utána a plébánia dísztermében lesz az ebéd.  

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .