Hírek

Bódi Mária Magdolnára emlékeztek Litéren

 

Bódi Mária Magdolna boldoggá avatásáért imádkoztak március 29-én, Litéren, ahol 1945. március 23-án egy szovjet katona lövései végeztek a tisztaságát és társait védő munkáslánnyal. A megemlékezés a temetőben, a lány sírjánál kezdődött, ahol Márfi Gyula veszprémi érsekkel együtt imádkozott Seregély István nyugalmazott egri érsek, az ünnepség vendégszónoka, Bosák Nándor debrecen–nyíregyházi megyés püspök és a hívek. A szertartás végén Bódi Mária Magdolna Balatonalmádiban élő unokahúga, Kovács Elemérné emlékezett a család nevében. Veszprémi főegyházmegye


Pápai áldások – Kérelem az interneten

 

Március 23-i lapszámunkban közöltük, hogy a Pápai Alamizsnahivataltól közvetlenül is lehet magyar nyelvű pápai áldást kérni, vagy személyesen a hivatalban, vagy a honlapjukról letölthető kérdőív segítségével, amelyet faxon kell megküldeni a következő számra: +39/06-698-831-32. Az áldást a hivatal postázza a megjelölt címre. A honlap címe: http:// – www. vatican.va/roman curia /institutions connected/elem apost/index it.htm. A La Curia Romana honlapján az alábbi pontoknál lehet megtalálni a tudnivalókat: Profilo → Ungherese Informacioni curca le …. → Ungherese Offerte per l’attivita → Ungherese.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .