Hírek

 Családkongresszus Máriabesnyőn és Gödöllőn

 A családkongresszus első két napján, november 10-én és 11-én Máriabesnyőn, a Mater Salvatoris Lelkigyakorlatos Házban (2100 Gödöllő-Máriabesnyő, Kapucinusok tere 3.) gyűlnek össze a résztvevők, november 12-én reggel pedig átvonulnak a gödöllői kastélyba, ahol az ünneplés nagyszabású kulturális rendezvény, a családfesztivál keretében folytatódik. E napon a gyerekek részére is biztosítanak foglalkozást Máriabesnyőn, a lelkigyakorlatos házban, külön a kisebbeknek (körülbelül nyolcéves korig) és a nagyobbaknak (tizenhat éves korig). A gyerekek a négy órakor kezdődő szentmisére átmennek Gödöllőre.

Mise az életért

A Magyar Szentek templomában, az egyetemi lelkészség miséjén minden hónap utolsó vasárnapján, 19 órakor a megfogant gyermekek megszületéséért imádkoznak. Cím: Budapest XI., Magyar Tudósok körútja 1. Következő alkalom: november 27.

Gyógyító imaest

 „Jöjjetek hozzám mindnyájan…” címmel gyógyító imaestet tartanak a Szent József-templomban (VIII. kerület, Horváth Mihály tér) november 19-én, szombaton, 17.30-kor, az Emmánuel közösség szervezésében.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .