Haladunk a korral

Mérföldkőnek tekinthetjük azt a pillanatot is, amikor a világhálón is megjelentünk, honlapunk megújításán most is fáradozunk. Az itt található lapszámok természetesen mindig pár hetes késéssel jelennek meg, így a friss információkat eddig csak a kinyomtatott újság megvásárlásával érhették el kedves Olvasóink.


   
A technikai fejlődés mára lehetővé tette, hogy lapzártánk pillanatától kezdve – a www.digitalstand oldal felkeresésével, előfizetési díj ellenében — bárki, a világ bármely táján is jár vagy él, azonnal olvashassa lapunkat. Itt egyébként – ingyenesen vagy előfizetési díj ellenében – több más újságot is lehet még olvasni.
   
A közelmúltban az Új Ember főszerkesztője, Rátkai Balázs egy iPaden bemutatta Erdő Péter bíborosnak, az MKPK elnökének az Új Ember digitális változatát. Továbbá beszámolt arról, hogy az újság állandó melléklete, a Mértékadó című rádió- és televízió-újság, valamint a külön előfizethető, kéthavonta megjelenő Új Ember Magazin is elérhető az egyre nagyobb választékot kínáló Digitstandon.

 

Fotó: b. l.

 

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .