A gitárosokat segíti a NEK titkársága
Fotó: Pixabay.com

 

A NEK-re készülve a szervezők fontosnak tartják a szentmiséken gitáros zenei szolgálatot végzők összefogását, illetve liturgikus képzését. Ennek érdekében szeretnék megszólítani az ország valamennyi területén működő gitáros csoportok vezetőit, illetve tagjait.
Létrehoztak egy Facebook-csoportot, amelyhez csatlakozhatnak mindazok, akik bárhol, bármilyen rendszerességgel zenélnek gitáros misén. A csoporton keresztül lehetőség nyílik megosztani jó gyakorlatokat, kottákat, valamint kérdéseket feltenni, problémákat megvitatni. Zenekaronként bármennyi tagja lehet a csoportnak – mindenkit várnak, hogy csatlakozzon.
A szervezők összeállítják a zenekarvezetők levelezőlistáját, melynek segítségével zártabb és hivatalosabb formában is szeretnék elérni a csoportok vezetőit. A listának a zenekarvezetők, a döntéshozók és helyetteseik lehetnek a tagjai. Feliratkozni egy Google-űrlap kitöltésével lehet, néhány kérdés megválaszolásával. A zenekarok vezetői feladatot ellátó összes tagja jelentkezhet, akár három-négy fő is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..