A gitárosokat segíti a NEK titkársága

Fotó: Pixabay.com

 

A NEK-re készülve a szervezők fontosnak tartják a szentmiséken gitáros zenei szolgálatot végzők összefogását, illetve liturgikus képzését. Ennek érdekében szeretnék megszólítani az ország valamennyi területén működő gitáros csoportok vezetőit, illetve tagjait.
Létrehoztak egy Facebook-csoportot, amelyhez csatlakozhatnak mindazok, akik bárhol, bármilyen rendszerességgel zenélnek gitáros misén. A csoporton keresztül lehetőség nyílik megosztani jó gyakorlatokat, kottákat, valamint kérdéseket feltenni, problémákat megvitatni. Zenekaronként bármennyi tagja lehet a csoportnak – mindenkit várnak, hogy csatlakozzon.
A szervezők összeállítják a zenekarvezetők levelezőlistáját, melynek segítségével zártabb és hivatalosabb formában is szeretnék elérni a csoportok vezetőit. A listának a zenekarvezetők, a döntéshozók és helyetteseik lehetnek a tagjai. Feliratkozni egy Google-űrlap kitöltésével lehet, néhány kérdés megválaszolásával. A zenekarok vezetői feladatot ellátó összes tagja jelentkezhet, akár három-négy fő is.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .