Fotópályázat családoknak

Tizenegy családot – az Árvai-Takács Ildikó, a Csonka Béla, a Csőke István, a Farkas Róbertné, az Edves-Halász Orsolya, a Havasiné Szováti Ágnes, a Márton Gábor, a Szalay Miklós, a Tóth Norbert, a Zsíros Zsófia, valamint a Pfitzner Tibor és Ági által beküldött képeket – értékes könyvcsomaggal díjaztunk.
A pályázati kiírásunkban foglaltaknak megfelelően a díjazott fotók közül a legsikerültebbeket mutatjuk be. Mostani és a következő lapszámunkban hat-hat fotót adunk közre, jutalmazott családonként egyet. (Ezen a héten Csonka Béla, Bognár Barnabás, Csőke István, Árvai-Takács Ildikó, Farkas Róbertné, Göndics Jánosné családi fotóiból válogattunk.)

Új fotópályázat I.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, és látva a remek fotókat, az Új Ember szerkesztői közössége úgy döntött, hogy újabb fotópályázatokat hirdet.
Új fotópályázat I. címmel plébániai közösségi csoportok őszi-téli eseményeiről várunk ötletes, vidám, jó minőségű fotókat, amelyeken több generáció is szerepel. A képek mérete legfeljebb 2 Mbyte és legalább 3 megapixel (2000 x 1500 képpont) legyen. Egy csoport legfeljebb öt fotóval pályázhat, melyeket legkésőbb 2014. december 9-ig várunk az ujember@ujember.hu e-mail címre. A nyertes plébániai közösségi csoport (legfeljebb 23 fő) egy hosszú hétvégén vehet részt falusi turizmus keretében Istenmezején (Heves megye).

Az eredményről advent 4. vasárnapján megjelenő lapszámunkban tájékoztatjuk olvasóinkat.
Következő lapszámunkban keresse az Új fotópályázat II. című kiírásunkat.

Az Új Ember csapata

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .