Ételt osztott a Máltai Szeretetszolgálat

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkatársai a nyári időszakban is naponta több mint ezer alkalommal találkoznak hajléktalan emberekkel. Ilyenkor több idő jut a személyes kapcsolatok kialakítására, az egyéni problémák megismerésére, személyiségfejlesztésre, elhelyezkedési lehetőségek keresésére. A Máltai Szeretetszolgálat missziója a hajléktalan emberek társadalomba való visszailleszkedésének az elősegítése.

Az ételosztást a Gyermelyi Zrt. támogatta. A társaság ezt megelőzően kampányt hirdetett Facebook-oldalán, ennek során kattintásokkal lehetett virtuális krumplistészta-adagokat adományozni, majd az összegyűlt „adagokat” a valóságban is felajánlották a Máltai Szeretetszolgálatnak. A rászoruló emberek az ételosztás mindkét napján gyermelyi tésztát fogyasztottak, az első napon ragulevest krumplis tésztával, a másodikon babgulyást grízes tésztával.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..