Egy közös ház

Vajon van-e közös pont egy vidéki városháza alagsorában működő súlyemelőklub, a háromezer embernek otthont adó óbudai „faluház”, egy alföldi motorvonat, egy faluszéli református drogterápiás otthon, egy kisvárosi romkocsma és egy négygenerációs kertvárosi családi ház, vagy éppen a dunai horgászokat tömörítő Facebook-csoport között? Pannonhalma ezeréves apátságának legújabb tárlata erre a kérdésre próbál válaszokat keresni. Hét ház, hét képes történet egy különleges fotókiállításon, Ajpek Orsi, Kummer János és Ujvári Sándor fotográfusok fényképein. A tárlat ismét a főapátság elképzelése szerint és mecenatúrája révén valósult meg.
A fotósorozatok egy sajátos és hiteles Magyarország-lenyomatot jelenítenek meg a fényképezett közösségeken keresztül. Hiteleset, mert hetekbe telt, mire egy-egy közösség megnyílt, és megmutatta őszinte pillanatait. A kiállítás november 10-ig ingyenesen tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .