Egy család vagyunk

Az ottani, szegénységben élő fiataloknak az adományozáson kívül azt is szerették volna megmutatni, hogy a szeretet egy családdá, egy nemzetté teszi azokat az embereket is, akik kényszerűségből határok által szétszakított területeken élnek.

A kis csomagokban, „cipősdobozokban” Magyarországon összegyűjtött, s a helyi vállalkozók által felajánlott nagyobb értékű adományokat egy december 11-én megtartott gálaműsor keretében adták át annak az ötszáz gyermeknek, akik a környező közeli és távoli településekről érkeztek a Beregszászi Művelődési Központba.

Az Összefogás a Magyar Családokért Országos Egyesület, a Templárius Alapítvány és az Összefogás a Kárpátaljai Magyar Családokért Egyesület szervezésében megrendezett „adományozás napján” többek között Pitti Katalin operaénekes, Eszenyi Enikő színművész s a bohócdoktorok színvonalas műsorának örülhettek a részt vevő kicsik és nagyok.  A szervezők további célja, hogy tevékenységükkel mind szélesebb körben, az Európai Unióban is népszerűsítsék az adományozás napját.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..