Digitális világ – keresztény válaszok

Az eseményt kellemes szabadtéri családi-közösségi együttlétnek szánják, ahol ugyanakkor komoly, gondolatébresztő beszélgetéseket is meghallgathatnak a résztvevők.
A rendezvény médiatámogatója többek között az Új Ember. Védnökei ezúttal is Erdő Péter bíboros, prímás, Fabiny Tamás evangélikus elnök-püspök, Kocsis Fülöp hajdúdorogi érsek-metropolita és Steinbach József református püspök. Jelen lesz a Keresztény Sziget létrejöttét támogató csaknem harminc vállalkozás, és bemutatkozik számtalan keresztény civil szervezet.
Felkért szakértők – többek között Csermely Péter biokémikus, hálózatkutató, az MTA tagja; Hirling Zsolt világ- és Európa-bajnok evezős, Szekeres Pál, a Nemzetközi Kerekes­szé­kes­vívó-szövet­ség (IWAS) elnöke és Böszörményi-Nagy Gergely, a Design Terminal főigazgatója – négy izgalmas témájú pódiumbeszélgetésre várják a Margit-szigeti napközis táborba kilátogatókat.
A gyermekeket egész napos programokra, koncertre és interaktív bábelőadásra hívják a szervezők. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

További információk a rendezvény honlapján
(www.ke­resz­teny­szi­get.hu) és Facebook-oldalán (https:­//­www.­­­face­book.com/keresztenysziget/).

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .