Csodás gyógyulás Lourdes-ban

Az olaszországi Bereguardóból származó asszony 1946. január 16-án született. A családanyák megszokott életét élte egészen harmincnégy éves koráig, amikor is a vérnyomása erős kilengésekkel ingadozni kezdett. 1982-ben a röntgen- és ultrahangvizsgálatok csomót mutattak ki a méhe közelében, és fibrómákat a méhében. Az asszony ezt követően 1988-ig több sebészeti beavatkozáson esett át, de vérnyomásproblémája nem enyhült.


1989 májusában Lourdesba zarándokolt, és megmártózott a kegyhely medencéiben. Amikor kijött a vízből, teljesen egészségesnek érezte magát. A lourdes-i orvosi iroda szakemberei öt különböző alkalommal megtartott értekezletet követően egyöntetűen megállapították a gyógyulás tényét: „Castelli asszony 1989-ben, huszonegy évvel ezelőtt tett lourdes-i látogatása során mindennemű beavatkozás vagy kezelés nélkül, tökéletesen és tartós eredménnyel felgyógyult korábbi betegségéből.” Danila Castelli azóta is egészséges. A Lourdes-i Nemzetközi Orvosi Bizottság 2011. november 19-én Párizsban megtartott ülésén kimondta, hogy az asszony „gyógyulása a tudomány mai állása szerint orvosilag nem magyarázható”. A paviai érsek pedig idén június 20-án jelentette ki a városban élő Danila Castelliről, hogy gyógyulása „rendkívüli és csodálatos” módon történt, és mint ilyen, jelként értelmezendő. (La Croix)

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .