Csoda Kazincbarcikán

Ternyák Csaba egri érsek mosolyogva köszöntette a résztvevőket. Volt is oka az örömre. Ajándékot hozott Rómából Kazincbarcikának: Boldog II. János Pál ruháját, amelyet a Szent Család-templomban fognak elhelyezni. – A boldog pápa közbenjárására még közelebb kerülhetünk Istenhez, e kórház kápolnájában is – mondta. – Jól tudjuk, hogy a test és a lélek összhangja milyen csodákra képes. A betegségek fő oka, hogy kiéhezettek vagyunk a békére, ami nélkül fölborul az élet egyensúlya. Manapság azt mondják, hogy a mindennapi stressz a betegségek oka. A kedvesség, a figyelmesség és a szeretetteljes élet irgalmat, felüdülést hozhat mindennapjainkban. Ezek nélkül sivár, mosolytalan és – kimondom – fájdalmas lehet az élet. Megbetegszünk. Nem kívánom, hogy kórházlakók legyünk, de a Boldog II. János Pál pápa-kápolna akkor is nyitva áll, amikor beteg hozzátartozónkat, barátainkat látogatjuk meg – hangsúlyozta a főpásztor.

 Mostantól Isten jelenléte segíti a kórház betegeit, a vezetést, gyógyítókat és azokat, akik a kápolnában megfordulva imafohászukkal kérik a betegek gyógyulását.

Zvadáné Farkas Erzsébet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..