Brenner János boldoggá avatása

Brenner János május 1-jei szombat­helyi boldoggá avatására készülve megújult a vértanú pap tiszteletére indított honlap, amelyen megtalálhatók a boldoggá avatással kapcsolatos fontos információk is.
A Szombathelyi Egyházmegye és a Magyar Katolikus Egyház számára nagy öröm Brenner János boldoggá avatása. Az ünnepi eseményre május 1-jén kerül sor Szombathelyen, a Sarlós Boldogasszony-székesegyház előtti téren. Az egyházmegye a szervezési munkát már megkezdte, ehhez kapcsolódóan megújult és folyamatosan frissül a Brenner János tiszteletére indított honlap, a www.brennerjanos.hu. Az oldalt kifejezetten az ünnepi nappal kapcsolatos fontos tudni­valók közlésére alakították át. Így nemcsak Brenner János életéről olvashatók itt írások, hanem például az ünnepség tervezett programjai is megtalálhatók, valamint információk a parkolásról, és később majd az útlezárásokról is.
A szombathelyi székesegyház előtti tér korlátozott befogadóképessége miatt előzetes regisztrációt kérnek a papoktól, a zarándokoktól és a sajtó munkatársaitól, akik szeretnének részt venni az eseményen. Ehhez egy űrlapot kell kitölteni. Szeretnék, ha a hívek elsősorban a plébániákon keresztül érkeznének. Így külön regisztrációra nem lesz szükségük, csak a plébánosok részéről a pontos létszám megadására.
A regisztráció határideje: 2018. április 5.
Brenner János atya életéről, tiszteletéről, a boldoggá avatáshoz kapcsolódó hírekről és az előkészületekről folyamatosan tájékoztatják az érdeklődőket a www.brennerjanos.hu/hirek és a www.facebook.com/brennerjanos oldalakon, illetve az egyházmegye hivatalos honlapján.

Forrás és fotó: Szombathelyi Egyházmegye

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .