Alice csodaországban

„Miután világra jött, és hazavittük a kórházból, tudtuk, hogy úgy kell bánnunk vele, mint bármely más gyerekkel – meséli az apja –, de ő nem olyan volt, mint bármely más gyerek, és ez frusztrált engem, szorongtam miatta, és hullámzóvá vált a kapcsolatunk.” Sian a frusztrációja miatt állandóan rosszakat álmodott. Azt álmodta, hogy nem képes gondoskodni a gyermekéről, képtelen etetni őt, és megadni neki mindazt, amire szüksége van. „Láttam, hogy Alice tudja és érzi, mit gondolok, hogy mi miatt gyötrődöm, és ez csak további szenvedést okozott nekem – meséli a férfi. – Ám ekkor rájöttem, hogy a felelősség az enyém. Le kell győznöm az előítéleteimet. Az eredmény pedig az lett, hogy ahogyan a félelmem egyre inkább szertefoszlott, úgy lettem egyre inkább szerelmes Alice-be.”

Sian egy képsorozatban mutatta be, hogyan talált rá Down-kóros kislányára. Finding Alice, vagyis Alice megtalálása – ez a képsorozat címe.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .