Áldott vagy te – Meghívó a Várandósok lelkinapjára

Ahogy a nap főszervezője, Lothringer Éva SSS testvér fogalmazza: „A rendezvény elsődleges célja spirituális. De el kell fogadnunk azt is, hogy az igazi lelkiség nem nélkülözheti az antropológiát – másképp fogalmazva: nem létezik természetfeletti a természetes nélkül. Ennek fényében a nap első felében ránézünk a várandósság fizikai valóságára, mely sokak számára már önmagában gyógyító erővel bír. Illetve annak is nagyon jó és hosszú távú hatása van, hogy a résztvevő édesanyák megélhetik azt, nincsenek egyedül az állapotukkal és az érzéseikkel. Az alkalom során lehetőség van testi és lelki erőforrásaink feltárására is, a nap csúcspontja pedig a szentmise.”
Az alkalomra a várandós nőket egyedül vagy párjukkal együtt várják a testvérek. Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet: kismamalelkinap@gmail.com vagy Éva testvérnél a 06-30/449-33-11-es telefon számon.

 

Lothringer Éva SSS testvérrel készült interjúnk április 17-i lapszámunkban jelenik meg.

Egy hozzászólás a(z) “Áldott vagy te – Meghívó a Várandósok lelkinapjára” bejegyzéshez

  1. GH szerint:

    Nagyon tetszett a cikk, elég humorosan hangzik, hogy ma egy kisgyermekes apukára annyi feladat hárul, mint régen egy fél falura.
    Ezt volt szerencsém megtapasztalni ötszörösen, és sajnos közel van az igazsághoz az állítás. A lényeg szerintem: fontos, hogy legyen egy vidám, hívő feleség és egy toleráns főnök a munkahelyen. Így a mai viszonyok között is felnevelhető 5 gyerek is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.