Adni öröm

Több mint háromszáz tonna tartós élelmiszert adományoztak a rászorulóknak a SPAR és az INTER­SPAR áruházak vásárlói a huszonegyedik alkalommal megrendezett Adni öröm! akció során. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat a rekordmennyiségű adományból mintegy harmincnégyezer ajándékcsomagot állított össze. A felajánlott élelmiszerek legnagyobb részét még az ünnepek előtt átadták a nehéz körülmények között élőknek.
Több tízezer ember fogott össze a karácsonyi akció „Ami Önnek élelmiszer, az másnak ajándék” felhívására. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország közösen szervezett jótékonysági programjában december 14. és 19. között a karitatív szervezet több mint háromezer-ötszáz önkéntese százhatvanegy SPAR és INTERSPAR áruházban arra kérte a vásárlókat, hogy tartós élelmiszerek megvásárlásával segítsék a rászorulókat.
A gyűjtés hat napja során rekordmennyiségű, több mint háromszáz tonna élelmiszert adományoztak a vásárlók. A felajánlott adományokból kétféle csomag készült. A közvetlenül fogyasztható termékekből, édességekből, konzervekből, kekszekből hajléktalan emberek és szociális intézmények lakói számára készültek csomagok, a lisztet, étolajat, száraztésztát és egyéb adományokat pedig nélkülöző családoknak juttatták el.

Forrás és fotó: Máltai.hu

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .