A Tisztulás Útja

 

Az utat jellegénél fogva főként egyénileg, esetleg egy-egy társsal célravezető megtenni, hogy a nagyváros felett, de attól mégsem elszakadva felfedezzük magunkban félelmeinket, bűneinket.

– Jó volt a nagyböjti elcsendesedés, jó volt hosszan menni a nagyváros szívében felállított zarándokúton, a boldogságra vezető tisztulás útján. Isten áldását kérem mindazokra, akik az elcsendesedés, a bűnbánat eme szép útjára lépnek – mondta a zarándokút alapítására összegyűlteknek Csaba testvér. – Ne hurcoljuk múltunk terheit! Egy marék porból született létünk botlásait, bűneit, rossz döntéseit letehetjük. Mert Isten irgalmas: szülessünk újjá a szeretetre, a termékeny, boldog istengyermeki méltóságra. A szeretet Istene téged is vár!


 

A budapesti tempóban rohanó, a metropolisz kihívásaival másodpercenként szembesülő ember nehezebben tudja Isten eredetileg belénk ültetett békéjét, tisztaságát megélni, előhozni magából. Többen, akik felismerik magukban ezt a meghasonlást, messzi zarándokutakra indulnak, de sokaknak erre nincs lehetőségük.

A Tisztulás Útja nekik kínál testreszabott megoldást: a Belvárosban bármikor elérhető, és az út Csaba testvér vezető füzetének elmélkedései alapján egy-két óra alatt megtehető.

(A részletekről a www.sziklatemplom.hu honlapon tájékozódhatnak.)

Fotó: Kissimon István

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .